Op zoek naar zoete koek?

zoete koek
koek WikiWoordenboek.
Alles gaat goed Veelal gebruikt in negatieve zin, dus om aan te geven dat juist niet alles even goed verloopt: Het is niet allemaal koek en ei, e.d. Iets voor zoete koek slikken/aannemen. Iets zomaar geloven, goedgelovig voor waar aannemen.
vakantie friesland
iets voor zoete koek slikken Nederlands spreekwoordenboek.
uitdrukkingen, gezegden en spreekswijzen. Eén spreekwoord bevat iets voor zoete koek slikken. iets voor zoete koek slikken iets zomaar geloven. De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Lijst van Nederlandse spreekwoorden. schmidt Zeevis 155 spreekwoorden.
cilinderslot vervangen youtube
Wat rijmt er op IETS VOOR ZOETE KOEK SLIKKEN? 141 rijmwoorden Van Dale Rijmwoordenboek.
Onderstaande woorden rijmen ook op iets voor zoete koek slikken, maar minder goed dan de vetgedrukte woorden bovenaan. Kijk vooral ook onder aan de lijst voor meer rijm op iets voor zoete koek slikken: daar staat meestal een aantal uitdrukkingen en die kunnen een gedicht, lied of vers een onverwacht, speels en origineel karakter geven.
relatiegeschenken
F.A. Stoett, Nederlandsche spreekwoorden, spreekwijzen, uitdrukkingen en gezegden dbnl.
3: Zij nemen het voor zoete koek aan gelooven het. Wel komt in Com. 70 voor: Souw hy dan moghen van de Meers in de back schijten en laeten het voor koek op eeten, doch hier treedt de letterlijke bet.
rekfolie
Als zoete koek slikken de betekenis volgens Spreekwoordenboek. mail.
Als zoete koek slikken wat is de betekenis definitie. Zijn vrienden slikken het allemaal als zoete koek: zijn vrienden geloven alles wat hij vertelt. Als je over de duivel spreekt, trap je op zijn staart. Als oude honden blaffen, is het tijd om op te letten.
Voor zoete koek definitie Encyclo.
Alle woorden A-Z. voor zoete koek. Spreekwoorden: 1914 Iets voor zoete koek. iets gewillig verdragen, doen alsof men het onaangename niet bemerkt; iets voor goede munt aannemen, iets goedwillig gelooven. schijnt eerst in de 19supde-sup eeuw voor te komen; zie o.a.
zoete koek Nederlands spreekwoordenboek.
Eén spreekwoord bevat zoete koek. iets voor zoete koek slikken iets zomaar geloven. De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Lijst van Nederlandse spreekwoorden. schmidt Zeevis 155 spreekwoorden. Op woorden.org is de uitleg ingekort en is herkomst van spreekwoorden en gezegden weggelaten.
Zoute tranen zoete koek De Wegwijzer.
Zoute tranen zoete koek. Lotte is 12 jaar en zit in groep 8. Ze is goed bevriend met haar klasgenoot Samir, een jongen uit Eritrea die wacht op een verblijfsvergunning. Tot Lottes grote schrik beslist de regering dat Samir zijn ouders uit Nederland moeten vertrekken!

Contacteer ons