Zoeken naar dat is gesneden koek

dat is gesneden koek
gesneden koek Nederlands woordenboek Woorden.org.
zoete koek die reeds aan plakjes gesneden is2 en die men zoo maar kan gebruiken; vandaar bij overdracht van iets dat kant en kl. Toon uitgebreidere definities. Er zijn geen spellingsuggesties gevonden. Zoektips: Gebruik geen verbuigingen, vervoegingen, meervoud of verkleinwoorden dus fiets in plaats van de fietsjes of gefietst.' Maak gebruik van de suggesties die je tijdens het typen in het zoekveld ziet. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.
makelaar nijkerk
koek WikiWoordenboek.
Alles gaat goed Veelal gebruikt in negatieve zin, dus om aan te geven dat juist niet alles even goed verloopt: Het is niet allemaal koek en ei, e.d. Iets voor zoete koek slikken/aannemen. Iets zomaar geloven, goedgelovig voor waar aannemen. Dat is gesneden koek.
stroopwafels maken
Wat rijmt er op DAT IS GESNEDEN KOEK? 292 rijmwoorden Van Dale Rijmwoordenboek.
Onderstaande woorden rijmen ook op dat is gesneden koek, maar minder goed dan de vetgedrukte woorden bovenaan. Kijk vooral ook onder aan de lijst voor meer rijm op dat is gesneden koek: daar staat meestal een aantal uitdrukkingen en die kunnen een gedicht, lied of vers een onverwacht, speels en origineel karakter geven.
lips sloten
Gesneden koek definitie Encyclo.
zoete koek die reeds aan plakjes gesneden is2 en die men zoo maar kan gebruiken; vandaar bij overdracht van iets dat kant en klaar is of waar geen moeilijkheden meer aan verbonden zijn; vgl. 16: De rechercheur heeft te zorgen dat het heele zaakje als gesneje koek voor de.
wikkelfolie
gesneden koek Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Een bemiddelingsprocedure is echter geen gesneden koek en er moet altijd water bij de wijn worden gedaan dat weet ik uit ervaring. A conciliation procedure is not a walkover, and I know from experience that you never come from one with a full bag of goodies.,
Spreekwoorden met koek VoedingOnline.
Dat gaat er in als gesneden koek. Dat wordt goed geaccepteerd. Dat is andere koek. Dat is veel beter dan het oorspronkelijke plan. Dat is lariekoek. Dat heeft iemand verzonnen. Met de kermis een koek. Loon voor een klein dienstbetoon.
als gesneden koek Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Een bemiddelingsprocedure is echter geen gesneden koek en er moet altijd water bij de wijn worden gedaan dat weet ik uit ervaring. A conciliation procedure is not a walkover, and I know from experience that you never come from one with a full bag of goodies.,
F.A. Stoett, Nederlandsche spreekwoorden, spreekwijzen, uitdrukkingen en gezegden dbnl.
zoete koek die reeds aan plakjes gesneden is 2 en die men zoo maar kan gebruiken; vandaar bij overdracht van iets dat kant en klaar is of waar geen moeilijkheden meer aan verbonden zijn; vgl. 16: De rechercheur heeft te zorgen dat het heele zaakje als gesneje koek voor de heeren komt; Het Volk, 21 Oct.
Puzzelwoordenboek Dit voedsel is voor hem gesneden koek crypt.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. Eén puzzelwoord gevonden voor Dit voedsel is voor hem gesneden koek crypt. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.

Contacteer ons