Zoeken naar Voorbereidend

Voorbereidend
Synoniemen van voorbereidend; ander woord voor voorbereidend synoniemen.net.
cookies niet accepteren. over deze site. grafische weergave willekeurig trefwoord. zoekspoor: informeren onderzoeking kudde destructief vooruithelpen voorbereidend. als trefwoord met bijbehorende synoniemen.: propedeutisch voorbereidend bn.: preliminair voorbereidend bn.: als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden. woordverbanden van voorbereidend grafisch weergegeven.
examentraining vwo
voorbereidend Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: voorbereidend DE voorbereidend ES voorbereidend FR. Definities op Encyclo.nl: VOORBEREIDEND 1x. Vertalingen voorbereidend NLEN. preparatory; preparative; preliminary; prior.
set cilindersloten
Voorbereidend lezen definitie Encyclo.
Abstract: Activiteiten die de voorbereiding vormen op het kunnen uitvoeren van de elementaire leeshandeling. Tekst: In het onderwijs wordt gewerkt met de indeling voorbereidend lezen sinds enkele jaren steeds meer plaatsmakend voor ontluikende geletterdheid of beginnende geletterdheid, aanvankelijk lezen beginnende geletterdheid en voortgeze.
alimentatieonderzoek
voorbereidend Engelse vertaling Linguee woordenboek.
5.2 Rechten tot gebruik van Apparatuur, Programmatuur of andere materialen zoals analyses, ontwerpen, documentatie, rapporten, offertes als me d e voorbereidend m a te riaal daarvan worden aan Cliënt steeds verleend onder de ontbindende voorwaarde dat Cliënt de daarvoor overeengekomen vergoedingen tijdig.
wikkelfolie
Voorbereidend stellen definitie Encyclo.
Abstract: Activiteiten die worden uitgevoerd in de kleutergroepen en die voorbereiden op het leren stellen. Dit begrip is afkomstig uit Stellen en didactiek. Tekst: Het gaat daarbij om specifieke voorbereidingsactiviteiten, zoals bijvoorbeeld het bedenken van een zin bij een plaatje of om algemene voorbereidingsactiviteiten in het kader van begi.
voorbereidend WikiWoordenboek.
Geluid: voorbereidend hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. voorbereiden met de uitgang d. onvoltooid deelwoord van voorbereiden. om te zorgen dat men klaar is voor iets wat in de toekomst gaat gebeuren. Het woord voorbereidend staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
voorbereidend Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
There are many very good points in Mrs Swiebel's' report and a huge amount of hard work has gone into its preparation. Dutch Met hun voorbereidend werk hiertoe hebben de volkeren van het Westen van Europa een waardevolle, onmisbare en blijvende prestatie geleverd.
voorbereidend vertaling Nederlands-Engels.

Contacteer ons