Meer resultaten voor voor zoete koek aannemen

voor zoete koek aannemen
Voor zoete koek slikken Nederlands spreekwoordenboek.
Op woorden.org is de uitleg ingekort en is herkomst van spreekwoorden en gezegden weggelaten. Zie ook: Het boek De Latynsche spreekwyzen uit 1755 met oud-Nederlanse vertalingen. Tussen haakjes staat het aantal gevonden spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegden. Voor zoete koek slikken 1.
stroopwafels
iets voor zoete koek slikken Nederlands spreekwoordenboek.
uitdrukkingen, gezegden en spreekswijzen. Eén spreekwoord bevat iets voor zoete koek slikken. iets voor zoete koek slikken iets zomaar geloven. De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Lijst van Nederlandse spreekwoorden. schmidt Zeevis 155 spreekwoorden.
cilinder
Wat rijmt er op IETS VOOR ZOETE KOEK AANNEMEN? 51 rijmwoorden Van Dale Rijmwoordenboek.
Onderstaande woorden rijmen ook op iets voor zoete koek aannemen, maar minder goed dan de vetgedrukte woorden bovenaan. Kijk vooral ook onder aan de lijst voor meer rijm op iets voor zoete koek aannemen: daar staat meestal een aantal uitdrukkingen en die kunnen een gedicht, lied of vers een onverwacht, speels en origineel karakter geven.
alimentatieonderzoek
F.A. Stoett, Nederlandsche spreekwoorden, spreekwijzen, uitdrukkingen en gezegden dbnl.
Nederlandse spreekwoorden, spreekwijzen, uitdrukkingen en gezegden 1923-1925 F.A. Iets voor zoete koek 2 opeten slikken of opnemen 3., iets gewillig verdragen, doen alsof men het onaangename niet bemerkt; iets voor goede munt aannemen, iets goedwillig gelooven. schijnt eerst in de 19 de eeuw voor te komen; zie o.a.
wikkelfolie
koek WikiWoordenboek.
Alles gaat goed Veelal gebruikt in negatieve zin, dus om aan te geven dat juist niet alles even goed verloopt: Het is niet allemaal koek en ei, e.d. Iets voor zoete koek slikken/aannemen. Iets zomaar geloven, goedgelovig voor waar aannemen.
voor zoete koek aannemen Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van voor" zoete koek aannemen" in Frans. Zoek voor zoete koek aannemen in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. voor zoete koek aannemen. phrase prendre pour de l'argent' comptant / avaler/gober koek. Een voorbeeld voorstellen. Hij slikte het hele verhaal voor zoete koek.
Als zoete koek slikken de betekenis volgens Spreekwoordenboek. mail.
Zijn vrienden slikken het allemaal als zoete koek: zijn vrienden geloven alles wat hij vertelt. Als je over de duivel spreekt, trap je op zijn staart. Als oude honden blaffen, is het tijd om op te letten. Altijd krank, maar nooit ziek. Altijd op hetzelfde aambeeld slaan. Laatst bijgewerkt: 29-03-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn. Spreekwoordenboek door Ed van Eeden. s-Hertogenbosch Den Bosch. Rob Vinke Emeritus. Dimitri van Hees. Zij schreven ook. Anneke van Schie. Andre van der Kolk. Heb je een vraag of suggesties voor dit artikel?
voor zoete koek Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Andere dingen slik je voor zoete koek. And you're' willing to take other things on faith." Ze slikte het voor zoete koek. It was easy to get Yoli to bite on that." Hij slikte het hele verhaal voor zoete koek.
Voor zoete koek definitie Encyclo.
Alle woorden A-Z. voor zoete koek. Spreekwoorden: 1914 Iets voor zoete koek. iets gewillig verdragen, doen alsof men het onaangename niet bemerkt; iets voor goede munt aannemen, iets goedwillig gelooven. schijnt eerst in de 19supde-sup eeuw voor te komen; zie o.a.

Contacteer ons