Meer resultaten voor de koek is op

de koek is op
de koek is op Nederlands spreekwoordenboek.
uitdrukkingen, gezegden en spreekswijzen. Eén spreekwoord bevat de koek is op. de koek is op. het maximaal haalbare is bereikt, meer zit er niet in. De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Lijst van Nederlandse spreekwoorden.
makelaar hengelo
De koek is op de betekenis volgens Spreekwoordenboek. mail.
De koek is op wat is de betekenis definitie. Meer is er niet. De klant is koning. De koe bij de horens vatten. De kogel is door de kerk. De kolder hebben. de koning gezien hebben., Laatst bijgewerkt: 29-03-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn.
cilinderslot openbreken
9 TEKENEN DAT JE RELATIE OP HAAR EINDE LOOPT Taj Amsterdam.
Iedere relatie kent dipjes, irritaties, wrijvingen en downsides. Maar soms is de koek ook gewoon op. Dat de-koek-is-absoluut-op-en-niet-meer-te-redden-moment is alleen niet altijd even duidelijk, waardoor we vaak langer in relaties blijven hangen dan goed voor ons is. Onze boodschap: houd die koek in de gaten.
RVS
Spreekwoorden met koek VoedingOnline.
Loon voor een klein dienstbetoon. De krenten uit de koek halen. De waardevolste zaken eruit nemen. Kent u er nog meer, laat het ons dan weten of plaats hieronder direct uw reactie zodat uw aanvulling direct op de site zichtbaar is.
rekfolie
En dan ineens is de koek op Martin Gijzemijter.
En dan ineens is de koek op. Wanneer ik hoor dat zon stel uit elkaar gaat vind ik dat zowel pijnlijk als bewonderenswaardig. Pijnlijk om alle voor de hand liggende redenen, maar bewonderenswaardig omdat het heel moeilijk is om uit je realiteit te stappen.
Wanneer is de koek op? Ouders Online.
Mocht dan blijken dat hij net zo uitgekeken is op jou als jij op hem, mocht het hem niet bevallen wat hij ziet, zoals het jou niet bevalt, dan is de koek op en is er niets meer te halen in de relatie.
koek WikiWoordenboek.
Gezegd van iets heel gemakkelijk is te regelen, op te lossen e.d. Dat is andere koek. Dat is heel iets anders. De koek is op. Er is geen geld meer, ook gezegd van iets anders dat niet meer ter beschikking staat.

Contacteer ons